04 ianuarie 2013

Prospect Lipantil Nano 145 mg

Lipantil Nano 145 mg,comprimate filmate

Grupa farmaceutica+indicatii terapeutice:
Lipantil Nano 145 apartine unui grup de medicamente,cunoscute sub denumirea de fibrati.Aceste medicamente sun folosite pentru a reduce nivelul grasimilor (lipidelor)din sange.
Aceste grasimi sunt cunoscute de exemplu sub numele de trigliceride.
Lipantil Nano,impreuna cu o dieta cu aport redus de grasimi si alte tratamente alternative precum exercitiile fizice si pierderea in greutate,este folosit pentru a reduce nivelul grasimilor din sange.

Contraindicatii:
Liapntil Nano nu trebuie utilizat in urmatoarele cazuri:
- daca suferiti de afectiuni hepatice sau renale severe sau afectiuni ale vezicii biliare;
- daca sunteti alergic,hipersensibil la fenofibrat sau la oricare dintre ingredientele Lipantil Nano;
- daca in trecut razele solare sau cele ultraviolete v-au provocat o reactie alergica(fotoalergie) sau afectiuni ale pielii in timp ce foloseati fibrati sau un medicament antiinflamator numit ketoprofen;
- daca sunteti gravida sau alaptati;
- daca aveti sub 18 ani;
- daca suferiti de pancreatita acuta sau cronica (inflamatie a pancreasului care cauzeaza dureri abdominale)in cazul in care nu este provocata de un nivel ridicat al unor grasimi din sange(hipertrigliceridemie).

Mod de administrare:
Utilizati intodeauna Lipantil Nano exact asa cum va prescris medicul dumneavoastra.
Doza obisnuita pentru adulti este un comprimat de Lipantil Nano 145 mg pe zi .Daca in prezent luati o capsula de Lipantil 200 mg sau un conprimat de Lipanthyl Supra 160 mg,puteti schimba doza cu un Lipantil Nano 15 mg.

Reactii adverse:
-dureri de stomac,varsaturi , diaree si flatulatie;
-valori crescute ale unor enzime.

Detinatorul autorizatiei de punere pe piata 
Laboratoires Fournier S.A

dr C

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

3 comentarii:

  1. de care Lipantil sa se ia? daca am luat pana acuma Lipanthyl SUPRA DE 160 MG , acum mi s-a dat Lipantil nano de 145 mg

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intreaba medicul sau farmacistul,acest site publica informatii in scop informativ nu trebuie sa le folositi in tratarea sau diagnosticarea oricarei probleme de sanatate.Daca medicul dumneavoastra va recomandat Lipantil Nano de 145 mg atunci trebuie sa luati concentratia aceasta.

      Ștergere
  2. Am o intrebare....

    DE exemplu,daca cineva ia o tableta spre exemplu pentru una din formele de psihoza,fara sa sufere de asa ceva,aceasta medicatie ii poate declansa afectiunea pentru care este prescrisa acea tableta?Sau dupa ce s-a administrat o perioada aceasta tableta si s-a obisnuit organismul cu ea poate declansa dependenta sau imunitate la aceasta medicatie?

    RăspundețiȘtergere

Manual Categories